Individuel terapi

Jeg tilbyder individuel terapi/samtaler til unge og voksne. 
Jeg har særlig erfaring og ekspertise inden for følgende områder:

  • Vanskeligheder i nære relationer med andre (med kæreste, familie, børn, venskaber)
  • Selvværd: Vanskeligheder i relationen til én selv, negativ selvopfattelse
  • Traumer
  • Tab, belastninger, livskriser
  • Forældreskab og familieliv
  • Borderline personlighedsforstyrrelse
Terapi Vordingborg

Individuel terapi

De fleste mennesker oplever perioder i livet, hvor psykisk ubalance begynder at fylde så meget følelsesmæssigt, at det påvirker evnen til at håndtere dagligdagen. Det kan være akutte kriser, psykisk lidelse, eksistentielle kriser, sorg, lavt selvværd, stress, ængstelse, problemer i relationer til andre eller omvæltninger i uddannelses- eller arbejdssituation. Det kan i sådanne situationer være en stor hjælp at konsultere en professionel psykolog. Eller måske ønsker du simpelthen at blive klogere på dig selv, din situation eller dine handlemønstre.  

Online samtaler 

Som noget helt særligt har du nu mulighed for en meningsskabende terapeutisk samtale, fra din egen trygge base. Dette kan være en fordel for dig som er i risikogruppe eller ønsker at tage ekstra forholdsregler ifm. Covid19. Det kan også være at du har svært ved at forlade dit hjem af andre årsager, og derfor ikke har mulighed for at få den hjælp du har behov for på andre måder. Endelig kan det være en praktisk foranstaltning i en travl hverdag eller for at undgå transporttid. 
Jeg har gode erfaringer med, at det er muligt at have gode nærværende samtaler online. Jeg anvender naturligvis en sikker professionelt krypteret samtaleplatform.

Søndags samtaler 

Søndag betyder solens dag og i Danmark tilbringer de fleste søndagen med at slappe af og lade op til den kommende uges bedrifter. Som noget helt særligt har du mulighed for at bruge en lille time af solens dag i en meningsskabende samtale med mig, hvor dig og din egen udvikling er i centrum. At skabe udvikling og forandring kan være både forløsende og hårdt arbejde, hvorfor søndagen kan være en særlig god samtaledag for lige dig, der har brug for at fordøje og reflektere bagefter. 

Tavshedspligt

Som autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening er jeg underlagt Psykologloven, hvilket betyder, at jeg har tavshedspligt og er underlagt de fælles nordiske etiske regler. Tavshedspligten omfatter alle de forhold, som psykologen erfarer under udøvelsen af sit erhverv. Klienten er således sikret fuld diskretion.