Individuel terapi

Jeg tilbyder individuel terapi/samtaler til unge og voksne. 
Jeg har særlig erfaring og ekspertise inden for følgende områder:

  • Vanskeligheder i nære relationer med andre (med kæreste, familie, børn, venskaber)
  • Selvværd: Vanskeligheder i relationen til én selv, negativ selvopfattelse
  • Traumer
  • Tab, belastninger, livskriser
  • Forældreskab og familieliv
  • Borderline personlighedsforstyrrelse
Terapi Vordingborg

Individuel terapi

De fleste mennesker oplever perioder i livet, hvor psykisk ubalance begynder at fylde så meget følelsesmæssigt, at det påvirker evnen til at håndtere dagligdagen. Det kan være akutte kriser, psykisk lidelse, eksistentielle kriser, sorg, lavt selvværd, stress, ængstelse, problemer i relationer til andre eller omvæltninger i uddannelses- eller arbejdssituation. Det kan i sådanne situationer være en stor hjælp at konsultere en professionel psykolog. Eller måske ønsker du simpelthen at blive klogere på dig selv, din situation eller dine handlemønstre.  

Søndags samtaler 

Søndag betyder solens dag og i Danmark tilbringer de fleste søndagen med at slappe af og lade op til den kommende uges bedrifter. Som noget helt særligt har du nu mulighed for at bruge en lille time på solens dag i en meningsskabende samtale med mig, hvor dig og din egen udvikling er i centrum. At skabe udvikling og forandring kan være både forløsende og hårdt arbejde, hvorfor søndagen kan være en særlig god samtaledag for lige dig, der har brug for at fordøje og reflektere bagefter. Samtale lokalerne ligger i den gamle gartnerbolig på oringepynten, hvor du har mulighed for at gå en tur direkte i naturskønne omgivelser og tage et kig ud over vandet.

Tavshedspligt

Som autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening er jeg underlagt Psykologloven, hvilket betyder, at jeg har tavshedspligt og er underlagt de fælles nordiske etiske regler. Tavshedspligten omfatter alle de forhold, som psykologen erfarer under udøvelsen af sit erhverv. Klienten er således sikret fuld diskretion. 

Aut. Psykolog Stina Nani

Telefon 71 79 44 22

Psykolog@stinanani.dk

Færgegårdsvej 15, bygning 10, 
4760 Vordingborg

CVR-nr. 40265732

Luk menu