Ledelsessupervision


Jeg tilbyder to typer supervisionsforløb for ledere. Et standard-forløb og et eksklusiv-forløb.

Standard-forløb
Har du brug for et refleksionsrum i en travl hverdag med en lind opgavestrøm og kun få åndehuller. Et rum hvor du kan genskabe overblikket og genfinde arbejdsglæden. De fleste kender perioder hvor man overvældes af opgavemængden, og oplever at dagligdagen reduceres til kaoshåndtering. I sådanne perioder kan det være svært at bevare fokusset på de ledelsesmæssige kerneopgaver og balancere hensyn til institutionen/virksomhedens krav og medarbejdernes trivsel. Jo mindre tid der opleves at være til supervision, jo større behov er der ofte for det. Ledelsessupervision er en investering der giver dig og dine medarbejdere mulighed for at booste arbejdsglæden og opgaveløsningen.

Priser
Individuelt: 1,5 x 6 timers standard supervision – 16.200kr (eks. moms)
Grupper (2-4): 2 x 6 timers standard supervision – 24.000kr (eks. moms)

Eksklusiv-forløb
Er du lederen der ikke oplever dig tilstrækkeligt udfordret af standard-forløbet? 

Mere filosofisk approach. Har en højere indflyvningshøjde, mere eksistentielt, holistisk dimension, har du brug for en der tør og kan udfordre dig på holistiske, eksistentielle og værdimæssige fronter – kort sagt på de høje nagler. Så er du kommet til den rette. “Tør du det her?” Protreptik, battle. Kigge på styrken åndelighed. Her hæver vi barren. Flere frekvenser, nuancer, kompleksitetshåndtering, buzzwords fra mentalisering, narrativ og positiv psyk. Masterclass. 

Priser
2 x 6 timers eksklusiv supervision – 31.000kr (eks. moms)

 

 

Psykolog Vordingborg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.